Industriële deuren

Deuren zijn ongemerkt altijd blikvangers in een woning. Waarom niet een binnendeur vervangen door een mooie industriële deur? Dan heb je pas een blikvanger. Ook als afscheiding tussen voor- en achterkamer zijn deze deuren uitermate geschikt. Maar ook een scheidingswand met een industriële look is een echte blikvanger. Elke deur is aan je eigen persoonlijke wensen aan te passen binnen de mogelijkheden van het Bruynzeel programma. Bruynzeel is het merk wat wij voeren, gezien de altijd hoogstaande afwerking en kwaliteit.

Diverse modellen
Binnen het programma van Bruynzeel hebben we 3 soorten deuren:  Naast de bovenstaande deuren hebben we ook nog de scheidingswanden.

Diverse kleuren
Alle type deuren en scheidingswanden zijn in de kleuren wit, zwart of brons te bestellen. Het aluminium is dan gemoffeld in deze kleur. Ook is de kleur van het glas (6mm gelaagd) aan te passen aan persoonlijke wensen. Blank glas, melkglas, rookglas of subtiel grijs zit in het assortiment. Ook het aantal glasvlakken is door u van te voren aan te geven.


Levering en montage